i
L
a
m
p
Професионална борба с насекомивидяно 2627 пъти

Професионална борба с насекоми

Публикация от 13 август, 2017 ★ 21:27ч, автор Мирослав
(Вот 4.2)

Вие сте гост, можете да направите оценка сега!

Ако трябва да се класират по значимост  всички видове вредители, летящите насекоми (независимо дали са мухи, молци, пчели, комари или оси) притежават уникална важна позиция.
Много вредители каквита са хлебарките, плъховете или мишките прекарват по-голямата част от живота си скрити от нас, и са ограничени в обхвата си на предвижване. Видовете насекоми, които летят, обаче са силно видими и имат неограничен обхват на предвижване, което увеличава способността им да причиняват замърсяване на храните и създаване на неприятно усещане към обекта в който се намират.
Нищо не може да съсипе репутацията на един бизнес, свързан с производство или предлагане на храна, като мухите. 

Контролът на летящите насекоми е особено труден, защото често е невъзможно да се намери и да се обработи с препарати  източника на заразяването с мухи или друг вид летяши насекоми - и  всяко отваряне на врата или прозорец е потенциална опасност за ново навлизане на летящи насекоми от всякакъв вид.
За щастие, сайта за инсектицидни лампи в България iLamp, предлага  професионални  и ефективни  решения за унищожаване на летящи насекоми за всички вътрешни зони без значение от сверата на производство.
Огромен избор от различни видове и модели инсектицидни лампи на най-голямите производители в Европа, предлагаме решение за всеки обект който има проблеми с досадни летящи насекоми.
Независимо дали имате ресторант или хотел (където се нуждаете както от висока ефективност така и от дискретност)  или предприятие от хранително вкусовата промишленост (където спазването на различни стандарти като HACCP, GMP, IFS са основен приоритет за избор на инсектицидна лампа) разгледайте инсектицидните лампи преминали тестове в практиката или ако се колебаете позвънете на 0899 308 921 за да получите консултация от специалист по отношение избора на защита от летящи насекоми.

Когато става дума за борба с летящи насекоми в това число мухи, комари, молци или друг вид вредители инсектицидните лампи са само част от мерките, които всеки собственик на дом или бизнес трбва да вземе. Тъй като професиналните лампи са насочени предимно към фирми за производство на различни видове хранителни продукти то те трбва да вземат и допълнителни мерки за борба с летящи насекоми и предимно мухи. Тези мерки се свеждат до сключване на договор с професионална ДДД фирма, която да изготви план или програма за пест контрол на конкретният обект.В общи линии трбва да се провежда редовно и ефективно пръскане против мухи със силен и ефикасен препарат против мухи.Това е първото и основно нещо, което възпира мухите в обектите от хранително вкусовата промишленост.Лампата против мухи е втората защитна линя тя улвая тези летящи насекоми, които не са унищожени при пръскането, като цяло пазят производствените зони на предприятието чисти от наличие на мухи и др. Повечето професионални ДДД фирми извършват мониторин, който определя нивото на плътност на мухи в обекта, като основен фактор е броя на уловените мухи върху плоскостите с лепило на инсектицидните лампи.

Независимо дали искате да защитите ресторант, къща, веранда, хотел, предприятие от хранително вкусовата промишленост, фармацефтична промишленост - Ние предлагаме бързи и ефективни решения за всеки!

Коментари (3)

Васил Траянов
Васил Траянов Написано 07 май, 2018, 01 ★ 41ч
Препоръчвам магазина защото е на лесно място и не се продават ментета
Иво Марков
Иво Марков Написано 26 февруари, 2019, 10 ★ 38ч
Интересна статия
Димитрина Стоянова
Димитрина Стоянова Написано 05 април, 2021, 20 ★ 10ч
Имам проблеми с комари, до Дунав живея и незнам дали е възможно нсещо да се направи. Пръскат обаче не е редовно и не се търпи ...

Добавете коментар






Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка