i
L
a
m
p

Уреди против комари

Край на летящите насекоми! Изберете най-ефективните уреди срещу комари, мухи и мушици за да отблъсете и унищожите насекомите, както в закрити помещения така в открити пространства!
Направете вашия лов, риболов или пикник приятни, без ухапваня от комари!
Инсектицидна лампа PELSIS PRACTIKA 30W HACCP, убиец на мухи и комариИнсектицидна лампа PELSIS PRACTIKA 30W HACCP, убиец на мухи и комари

Продукт 229


Препоръчан продукт!

Инсектицидна лампа за професионална употреба с леплива плоскост, перфектен избор за магазини, хранителни производства, търговски вериги, фармацевтични складове и ресторанти.

200лв
Инсектицидна лампа Mo-El 399 HACCP против мухи и комари в закрити помещенияИнсектицидна лампа Mo-El 399 HACCP против мухи и комари в закрити помещения

Изчерпан продукт


Оптимално приложение - производство и подготовка на хранителни продукти, в бита, заведения и магазини.
165лв
Изчерпан продукт
Инсектицидна лампа Mo-El 701 INOX HACCPИнсектицидна лампа Mo-El 701 INOX HACCP

Изчерпан продукт


Изключително луксозна и дискретна инсектицидна лампа за контрол на летящи насекоми за места с високи нива на хигиена и дискретност!

370лв
Изчерпан продукт
Инсектицидна лампа PELSIS AURA, унищожител на летящи насекомиИнсектицидна лампа PELSIS AURA, унищожител на летящи насекоми

Изчерпан продукт


Препоръчан продукт!
Унищожител на летящи насекоми с максимална ефективност и дискретност, това е инсектицидната лампа за представителни места - хотели, ресторанти, барове и рецепзии ...
298лв
Изчерпан продукт
Инсектицидна лампа DUO 60 STAINLESS STEEL FEPИнсектицидна лампа DUO 60 STAINLESS STEEL FEP

Продукт 186


Висококачествена инсектицидна лампа за професионална употреба, отлично решение за предприятия и заводи от хранително вкусовата промишленост, млеко и месо производството, както и всички места със задължителна превенция.

277.50лв
Инсектицидна лампа TRIO STAINLESS STEEL FEP 30WИнсектицидна лампа TRIO STAINLESS STEEL FEP 30W

Изчерпан продукт


Препоръчан продукт!
Лампа за контрол на летящи насекоми мухи и комари за професионална употреба отговаря на всички европейски стандарти за качество
152лв
Изчерпан продукт
Инсектицидна лампа Mo-El 7106Инсектицидна лампа Mo-El 7106

Изчерпан продукт


85лв
Изчерпан продукт
Инсектицидна лампа OLYMPIA RT15Инсектицидна лампа OLYMPIA RT15

Продукт 164


Инсектицидна лампа с високоволтова решетка за професионална употреба,  подчинена на  всички международни стандарти за качество,  перфектен избор за предприятия,  пакетажни цехове, хотели, вино производители, веранди, складове, магазини, заведения , халета с големи размери.

850лв
Инсектицидна лампа OLYMPIA RT14Инсектицидна лампа OLYMPIA RT14

Продукт 163


Инсектицидна лампа с високоволтова решетка за професионална и битова употреба,  отговаряща на  всички международни стандарти за качество.  Подходяща за хранителни и не хранителни предприятия,  пакетажни цехове,

660лв
Инсектицидна лампа PELSIS EXOCUTOR 80W, против летящи насекомиИнсектицидна лампа PELSIS EXOCUTOR 80W, против летящи насекоми

Продукт 161


Изключителна мощност и уникален дизайн! Инсектицидна лампа подходяща за вътрешна и външна употреба - две инсектицидни пури по 40W всяка - най-мощните на PHILIPS.

379лв
Инсектицидна лампа MO EL Kyoto 396A против мухи и комариИнсектицидна лампа MO EL Kyoto 396A против мухи и комари

Изчерпан продукт


Инсектицидна лампа за защита от летящи насекоми чрез всмукване на мухите или комарите - метод за употрба почти навсякъде! Оптимален избор за дома и градината.
72.50лв
Изчерпан продукт
Инсектицидна лампа за професионална упoтрeба 308AИнсектицидна лампа за професионална упoтрeба 308A

Изчерпан продукт


Препоръчан продукт!
Инсектицидна лампа с високоволтова решетка за унищожаване на мухи, комари и всякакви летящи насекоми с изключително голяма площ на покритие достигаща 850кв.м!
488лв
Изчерпан продукт
Уpeдите пpoтив ĸoмapи използват специализирани тexнoлoгии зa защита нa комари, мухи и всякакви насекоми нaceĸoми, така ще пpeĸapaтe вpeмeтo приятно и без неприятни последствия от ухапвания по време на pибoлoв, ĸъмпинг, гoлф игpищeтo.
Предлагаме на вашето внимание селективен избор от инсектицидни лампи тествани в практиката и преминали изпитания с които можете да сте спокойни, че борбата с комари и мухи е сигурна.
Не забравяйте! Инсектицидните лампи са изключително удачен уред против комари и мухи използван не само в бита но и на обществени места, където не трябва да има досадни насекоми.
На практика уредите против комари намират широко приложение в хотели, ресторанти и други представителни места, и са задължително оборудване в помещения от хранително вкусовата промишленост заради отсъствието на вредни емисии.
Ако се колебаете какъв уред против комари, мухи и насекоми е нужен за вашите конкретни нужди, не се колебайте да получите безплатна консултация от водещи специалисти на телефон 0899 308 921.

 

Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка