i
L
a
m
p
Как да купя онлайн

Натиснете върху бутон КУПИ в страницата на избрания от вас продукт. Така символа на вашата количка (в горния десен ъгъл на всяка страница от сайта) започва да пулсира и показва сумата от направените поръчки до момента. Натиснете там и ще видите вашата Количка , тук можете да промените количеството поръчани продукти или да откажете някой от тях.
Готови сте да поръчате! Натиснете бутон Поръчка и въведете информацията за доставка в необходимите полета. 
Това е всичко! 
Изпратен е имейл с данните от направената поръчка, очаквайте обаждане от наш служител за потвърждение

Поръчка по телефон

Ако се колебаете какво точно да поръчате и имате въпроси не се колебайте да получите съвет от специялисти с обаждане на  0700 10 522 /на цената на един градски разговор/ или на gsm:0899308921. Очакваме Ви!

Как действат инсектицидните лампи

Изберете качествен уред за борба и отблъскване на насекоми! Това е гаранция, че не сте похарчили парите си за нещо което е неефективно и няма да палзвате..
Оръжието на инсектицидните лампи в огромна част от случаите е ...ултразвук!
Слуховите и сензорни способности  на насекомите насекомите са много чувствителни именно на тези вълни. Те са с висока честота, която може се възприеме само от тях без да се усеща от хората. Ултразвуковите честоти отблъскват  вредителитете и ги принуждават да напуснат района в който се разпространяват.
Различните инсектицидни лампи имат специфични настройки и така те са ефективни за определени групи досадници.

Ултразвука се разпространява във  всички посоки подобно на светлината. Стените, таваните, мебелите, стъклата отразяват по-добре ултразвуковите вълни, това не означава, че ако имате тежки пердета или други "попиващи" повърхности не можете да използвате инсектицидни лампи - просто ефекта от тях ще бъде по-слаб.

Поръчката може да се получи и в магазин!

Това е напълно нормално ако е по-удобен вариант за вас! Заповядайте на адрес София жк. Люлин 3 бл 380 магазини 1,2,3 с работно време от понеделник до петък от 9-18 часа.

Може ли поръчан продукт да бъде върнат или заменен

Да! Продуктът може да бъде върнат или заменен с друг до 30 дни след получаването му, но само ако е в състоянието при което е бил в момента на получаването му (това означава без драскотини, увреждания, да е пълен комплект и аксесоари, опаковката да не бъде увредена) 

Ако продукта не ви удоволутворява ...

Ако продукта е годен за връщане, обадете се на 0700 10 522  или пратете имейл:на evropest@abv.bg, като имате в предвиж, че срока в който това би било възможно е до 30 календарни дни след получаването на продукта.
Състоянието на продукта трябва да отговаря на това при доставката му

Продуктът даде дефект. Какво трябва да се направи ...

Непревенно проверете имате ли валидна гаранционна карта.
Ако това е така, обадете се на телефон 0700 10 522 или изпратете имейл на evropest@abv.bg за да предявите релкамация.
Дефектиралият продукт може да бъде донесен директно в наш офис гр.София жк.Люлин 3 бл 380 магазини 1,2,3 или да бъде изпратен до същият адрес с предпочитан от вас куриер.
Ако дефектиралият продукт е в гаранция той ще бъде отремонтиран или заменен с нов 

  • Ако дефектиралият продукт e с изтекла гаранция може да ви предложим след гаранционен сервиз /само за продукти които подлежат на ремонт/


Добавихте продукт!

Можете да продължите пазаруването си или да направите поръчка
Общата сума до тук е:  лв

Продължавам
Завърши поръчка